Chili beef ramen
Ingrediënten
Bereidingswijze Chili beef ramen
Stap 1
Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 minuten goudbruin. Keer halverwege. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 2
Laat ingepakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd in dunne reepjes.
Stap 3
Kook intussen de eieren in 6 minuten bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze. Snijd de paksoi in dunne reepjes.
Stap 4
Halveer de paprika overlangs, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Hak de koriander grof.
Stap 5
Breng de inhoud van alle zakjes bouillon uit de ramenkit met 1,5 liter water in een pan aan de kook. Breng op smaak met de azijn en sriracha.
Stap 6
Verdeel de paksoi, paprika, noedels uit de verpakkingen, bosui, koriander, biefstukreepjes en eitjes over vier kommen.
Stap 7
Schenk de hete bouillon erbij en garneer met de zeewiermix uit de verpakkingen van de ramenkit.