Cheesy nachos met gehakt en ei
Ingrediënten
Bereidingswijze Cheesy nachos met gehakt en ei
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de jalapeño in ringen.
Stap 2
Breng in een steelpan 125 ml water, de azijn, suiker en een snuf zout aan de kook. Haal van het vuur, voeg de ui toe en laat afkoelen in de koelkast.
Stap 3
Verhit een koekenpan op halfhoog vuur. Bak het gehakt met de Taco Seasoning Mix tot het gaar is.
Stap 4
Verdeel 1/3 van de nacho’s op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 1/3 van de kaas, 1/3 van het gehakt en 1/3 van de chilibonen overheen. Herhaal dit nog 2 keer tot alle ingrediënten op zijn.
Stap 5
Bak de nacho’s 10 tot 15 minuten af in de oven, tot alle kaas gesmolten is.
Stap 6
Bak intussen in dezelfde pan als waar net het gehakt in is gebakken het ei en breng op smaak met zout. Meng de crème fraîche lichtjes met wat Hot Pepper Sauce tot er een hot sauce swirl door de crème fraîche zit.
Stap 7
Serveer de nachos met het gebakken ei, de gepekelde rode ui, jalapeño en de crème fraîche met Hot Pepper Sauce naar smaak.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie915 kcal
- Eiwit42.5 g
- Koolhydraten47 g
- Vet59.6 gWaarvan verzadigd30 g