Cheeseburger burrito
Ingrediënten
Bereidingswijze Cheeseburger burrito
Stap 1
Halveer de hamburgers. Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de gehalveerde burgers op hoog vuur aan. Draai om en bak kort op hoog vuur. Gaar de burgers nog ongeveer 8 minuten op laag vuur.
Stap 2
Pel de rode ui en snipper grof. Snijd de tomaat in blokjes en meng met de gesnipperde ui tot tomatensalsa. Snijd de komkommer in plakken.
Stap 3
Warm de tortilla's op in een pan of de magnetron.
Stap 4
Leg de kaas op de warme hamburgers en laat smelten. Snijd de sla in dunne repen en verdeel over de warme tortilla's. Leg 2 helften van de hamburger onder elkaar in het midden van de tortilla en schep de tomatensalsa erop.
Stap 5
Beleg de cheeseburger met tomatenketchup, augurk, komkommer en tomaat en vouw de tortilla dicht als een burrito. Snijd de burrito diagonaal door en serveer warm.