Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpacciotorentjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpacciotorentjes
Stap 1
Steek met de koekjesuitsteker of een scherp mes in totaal 12 sterren uit de sneetjes casinobrood.
Stap 2
Verhit een pan en rooster de pijnboompitten in een droge pan 3 minuten op laag vuur goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
Stap 3
Zet de koekenpan terug op het vuur en smelt de roomboter in de pan. Toast de kerststerren aan beide kanten goudbruin.
Stap 4
Leg op 4 kleine bordjes een broodster. Verdeel de carpaccio, rucola, Parmezaanse kaassnippers, truffelmayonaise en pijnboompitten over de broodster.
Stap 5
Herhaal deze stap tot je 4 mooie carpacciotorentjes hebt.
Aanvullende benodigdheden
- - grote stervormige koekjesuitsteker
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten19.4 g
- Vet23.5 gWaarvan verzadigd7.3 g