Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio
Stap 1
Wikkel het vlees strak in vershoudfolie tot een rol en leg 30 minuten in de diepvries om stevig te worden. Rooster intussen pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Rasp de schil van ½ citroen en pers de hele citroen uit. Meng de citroenrasp, sap, zout en peper door de mayonaise tot een dressing.
Stap 2
Snijd het koude vlees met een scherp mes in zo dun mogelijke plakjes en verdeel dakpansgewijs over borden. Besprenkel met de dressing. Verdeel de kaas en rucola erover. Bestrooi met de basilicum en pijnboompitten.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten4 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd7 g