Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio roast met gegrilde groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio roast met gegrilde groenten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 ᵒC. Verwijder het folie van de roast en plaats de schaal in de oven. Bak 20 – 25 minuten. Haal uit de oven. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
Stap 2
Snijd intussen de courgette in schuine plakken, de paprika in reepjes en de ui in halve ringen. Houd de cherrytomaten heel. Besprenkel de groenten met olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Bak de groente in een hete grillpan totdat er grilstrepen ontstaan. Leg het vlees op een mooie schaal. Schep de gegrilde groenten naast het vlees en garneer met peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie347 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten7 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
