Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio met truffelpasta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio met truffelpasta
Stap 1
Breng een pan met water aan de kook en kook de linguine volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
Stap 2
Pel en snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakken. Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de knoflook voor 3 minuten tot glazig, voeg hier de champignons aan toe en bak nog 3 minuten mee.
Stap 3
Draai het vuur laag en voeg hier de truffel tapenade, crème fraîche en linguine aan toe en roer dit door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Rooster de zonnebloempitten in een droge pan goudbruin. Rasp de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf in plakken.
Stap 5
Verdeel de carpaccio over de borden en leg hier de pasta op. Garneer met de zongedroogde tomaten, rucola, Parmezaanse kaas en zonnebloempitten.