Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio met geitenkaaskerstballen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio met geitenkaaskerstballen
Stap 1
Hak 2/3 van de bijgeleverde pijnboompitten, de peterselie en de gedroogde cranberry’s fijn en meng door elkaar.
Stap 2
Rol de geitenkaasschijfjes tot balletjes en rol deze door het pijnboompitmengsel.
Stap 3
Schaaf de komkommer met een kaasschaaf of mandoline over de lengte in lange plakken en rol op.
Stap 4
Verdeel de jonge bladsla over de borden en verdeel hier de carpaccio, komkommerrolletjes, geitenkaaskerstballetjes en de bijgeleverde Parmezaanse kaas over.
Stap 5
Meng de rest van de pijnboompitten met de bijgeleverde pesto en 2 el olijfolie, verdeel over de carpaccio, breng op smaak met zout en peper en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - mandoline
Voedingswaarden
- Energie258 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten1.7 g
- Vet15.3 gWaarvan verzadigd9.1 g