Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio met een salade van witlof, rucola en granaatappelpitjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio met een salade van witlof, rucola en granaatappelpitjes
Stap 1
Rasp de helft van de sinaasappel en pers deze uit.
Stap 2
Schep met een lepel de rode pitjes uit de granaatappel en haal de witte velletjes ertussen uit.
Stap 3
Meng in een kommetje de dressing uit de pakjes carpaccio met de sinaasappelrasp en een paar eetlepels sinaasappelsap.
Stap 4
Snijd het kontje van het struikje witlof en snijd het in de lengte in dunne reepjes.
Stap 5
Meng in een kom de witlofreepjes met rucola en granaatappelpitjes met een paar eetlepels dressing.
Stap 6
Spreid de plakjes carpaccio uit op de borden en schep in het midden een berg witlofsalade.
Stap 7
Verdeel de kaasflinters en de pijnboompitjes over de salade.
Stap 8
Druppel de rest van de dressing op het vlees.
