Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Caponata van gegrilde groenten met rösti rondjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Caponata van gegrilde groenten met rösti rondjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de rösti rondjes over twee met bakpapier beklede bakplaten en bak in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Stap 2
Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de ui 3 minuten op hoog vuur.
Stap 3
Voeg de tomato frito, geroosterde groenten, olijven en kappertjes toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper, eventueel zout en de rode wijnazijn. Verkruimel de witte kaas erover en serveer met de rösti rondjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie520 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten57 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
