Bulgur met tuinbonen en halloumi
Ingrediënten
Bereidingswijze Bulgur met tuinbonen en halloumi
Stap 1
Laat de tuinbonen ontdooien.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het loof van de bospeen en was schoon. Snijd de bospeen in plakken van 1 cm dik.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de tuinbonen in 4 minuten beetgaar. Haal uit de pan.
Stap 4
Kook de bulgur in het vocht van de tuinbonen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 5
Snijd intussen de dille fijn. Snijd de halloumi in plakken van 1 cm. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de halloumi en bospeen in 5 minuten goudbruin.
Stap 6
Leg het naanbrood op een ovenrooster en bak af in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 7
Meng de bulgur met de helft van de dille, tuinbonen en oriëntaalse mix. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 8
Verdeel de bulgur, halloumi en bospeen over de borden. Garneer met de overige dille en het loof van de bospeen. Serveer met het naanbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie601 kcal
- Eiwit30.6 g
- Koolhydraten66.2 g
- Vet20.5 gWaarvan verzadigd10.8 g