Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bruschette met tonijn
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bruschette met tonijn
Stap 1
Maak de topping van tevoren, zodat je de bruschette lauwwarm kunt serveren. Meng de tonijn met de mayonaise, het citroensap en -rasp, de kappertjes en de rode ui. Breng op smaak met de chilipepervlokken of zout en peper.
Stap 2
Bak de sneetjes ciabatta in de olijfolie aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi met grof zeezout. Beleg met de topping als het brood is afgekoeld tot lauwwarm.
Stap 3
Garneer de bruschette met de fijngehakte olijven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie225 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten13 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd2 g
