Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bruschette met balsamico-tomaatjes en tijm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bruschette met balsamico-tomaatjes en tijm
Stap 1
Snijd de tomaatjes in kwarten en doe ze in een schaal. Rasp ½ teentje knoflook erboven.
Stap 2
Voeg de olie, balsamicoazijn en tijmblaadjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep om en marineer minstens 10 min.
Stap 3
Snijd intussen het brood in sneetjes. Verhit de grillpan. Gril de sneetjes brood in 1-2 min. per kant lichtbruin en leg ze op een schaal.
Stap 4
Wrijf de bovenkant van het brood in met de snijvlakken van de overgebleven knoflookteentjes. Verdeel de gemarineerde tomaatjes over de bruschette.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie157 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten23 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd1 g