Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bruschetta met nectarine, gorgonzola en munt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bruschetta met nectarine, gorgonzola en munt
Stap 1
Halveer de nectarines, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Meng met de munt en 1 eetlepel olijfolie. Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan. Hak ze grof en houd apart.
Stap 2
Snijd de ciabatta in dikke sneetjes en bestrijk aan beide kanten met de overige olijfolie. Bak in een koekenpan in circa 5 minuten goudbruin.
Stap 3
Prak de ricotta door de gorgonzola. Bestrijk de bruschetta met het kaasmengsel en leg de plakjes nectarine erop.
Stap 4
Besprenkel met de balsamico(stroop) en bestrooi met de hazelnoten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie570 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten41 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd12 g