Bruschetta met geroosterde paprika en fetaroom
Ingrediënten
Bereidingswijze Bruschetta met geroosterde paprika en fetaroom
Stap 1
Leg de paprika's op een rooster boven de gloeiende kooltjes van de barbecue en keer ze een aantal keer, tot het vel aan alle kanten donker geblakerd is. Leg de paprika's in een afgesloten pan en laat rusten.
Stap 2
Maal intussen de feta fijn in de keukenmachine. Voeg de crème fraîche toe en mix kort. Breng op smaak met peper en roer de gehakte munt erdoor.
Stap 3
Pel de afgekoelde paprika's en snijd het vruchtvlees fijn. Meng met 1 eetlepel olijfolie, paprikapoeder, zout en peper.
Stap 4
Bestrijk de sneetjes brood aan beide kanten met de overige olijfolie en rooster ze op de barbecue aan beide kanten in een paar minuten goudbruin.
Stap 5
Verdeel een lepel fetaroom over het warme brood en schep de geroosterde paprika erop. Garneer met een paar muntblaadjes en bedruppel met olijfolie.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
- - keukenmachine
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie290 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten17 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd10 g