Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Brunchtaart met rauwe ham en kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Brunchtaart met rauwe ham en kaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Klop de eidooier los met 1 eetlepel water. Rol het bladerdeeg uit op de bakplaat en prik het deeg in met een vork. Bestrijk de randen met wat eidooier en bestrooi met de sesam. Bak de deegbodem circa 10 minuten voor in de oven.
Stap 2
Neem uit de oven en bestrijk het deeg met de kruidenroomkaas. Breek voorzichtig de eieren erboven en bestrooi met zout en peper.
Stap 3
Bak de plaattaart nog 10-15 minuten verder in de oven, tot de eieren gestold zijn. Verdeel de rauwe ham en rucola erover. Schaaf met een dunschiller nog wat flinters Parmezaanse kaas erover.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie515 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten25 g
- Vet37 gWaarvan verzadigd18 g