Brunch-kerstboom
Ingrediënten
Bereidingswijze Brunch-kerstboom
Stap 1
Leg voor de stam de salamiworstjes in het midden bij elkaar.
Stap 2
Maak met rucola de onderste rand van de boom. Zorg dat hierna elke rij korter is dan de vorige, zodat je de kerstboomvorm krijgt. Vouw roosjes van de carpaccio en leg ze boven de rucola. Bestrooi met kappertjes, pijnboompitten en kaas uit de verpakking. Besprenkel met de dressing.
Stap 3
Maak van ¾ van de crackertjes een rij boven de carpaccio, gevolgd door weer wat rucola. Steek met de uitsteekvorm sterren uit de kaas. Houd 1 ster apart en maak van de rest een rij met tomaatjes ertussen. Houd 3 tomaatjes apart.
Stap 4
Maak weer een rij van rucola en dan een rij van roosjes rauwe ham, mozzarella en olijven. Besprenkel de mozzarella met crema di balsamico.
Stap 5
Maak de bovenste rijen van rucola en de overige crackers. Leg de 3 tomaatjes erboven en eindig met de kaasster als piek.
Stap 6
Verdeel een paar theelepels pesto over de tomaatjes. Verdeel een paar toefjes roomkaas over de crackers. Serveer met stokbrood, grissini en de rest van de pesto en roomkaas.
Aanvullende benodigdheden
- - uitsteekvormpje
Voedingswaarden
- Energie892 kcal
- Eiwit49 g
- Koolhydraten55 g
- Vet52 gWaarvan verzadigd25 g