Brownies met frambozencrème
Ingrediënten
Bereidingswijze Brownies met frambozencrème
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Smelt alle chocolade met de boter op een lage stand. Roer goed door en laat iets afkoelen.
Stap 2
Roer de basterdsuiker, pecannoten en eieren erdoor. Spatel de bloem luchtig erdoorheen. Bekleed het bakblik (26x26 cm) met bakpapier. Schep het beslag in het bakblik en strijk met de achterkant van een vochtige lepel glad.
Stap 3
Bak circa 30 minuten in het midden van de oven (als de brownie in het midden stevig aanvoelt is hij klaar). Laat buiten de oven afkoelen.
Stap 4
Pureer intussen voor de frambozencrème de frambozen met een staafmixer en zeef deze vruchtenpuree. Mix de boter los en voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe.
Stap 5
Meng de frambozenpuree door de boter. Zet de crème even in de koelkast. Voeg voor meer stevigheid eventueel extra poedersuiker toe.
Stap 6
Steek met de hartjessteker 12 hartjes uit de brownie. Schep de frambozencrème in de spuitzak en spuit een rozet op elk hartje.
Stap 7
Zet om stevig te worden eventueel nog even in de koelkast. Garneer met een suikerhartje.
Aanvullende benodigdheden
- - rechthoekige bakvorm
- - bakpapier
- - hartvormige steker
- - spuitzak
Voedingswaarden
- Energie250 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten29 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd14 g