Broodje ‘Caesar' kipsaucijs met geroosterde spitskoolsalade
Ingrediënten
Bereidingswijze Broodje ‘Caesar' kipsaucijs met geroosterde spitskoolsalade
Stap 1
Steek de barbecue aan of verhit een grillpan. Gril het spek in ca. 4 min. krokant op het rooster. Laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel.
Stap 2
Gril de saucijzen in ca. 15 min. op het rooster goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
Stap 3
Snijd intussen de spitskool in de lengte in parten. Meng de olie met het uienpoeder, zout en peper. Wrijf de snijkanten van de parten ermee in. Rooster elke snijkant ca. 3 min. tussen de worsten.
Stap 4
Snijd de pistolets over de lengte in aan de bovenkant. Vul elk broodje met wat sla, komkommer en een worst. Besprenkel met 1 eetl. dressing en bestrooi met wat kaas en een beetje spek.
Stap 5
Verdeel de rest van de sla en komkommer met de spitskool en radijs over een grote schaal. Besprenkel met de rest van de dressing en bestrooi met de overige spek en kaas.