Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Broodje warme beenham Normandië
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Broodje warme beenham Normandië
Stap 1
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verwarm de boter en appelstroop in een grote koekenpan op matig vuur.
Stap 3
Draai het vuur laag en leg de plakken beenham in de stroop.
Stap 4
Verwarm de beenham op een laag vuur circa 5 minuten tot ze warm zijn.
Stap 5
Lepel het vrijkomende vocht er overheen.
Stap 6
Verwijder het klokhuis en snijd de appel zonder te schillen in dunne reepjes.
Stap 7
Warm de reepjes 2 minuten mee met de beenham.
Stap 8
Snijd de broodjes open en besmeer met de crème fraîche.
Stap 9
Leg op ieder broodje twee plakken beenham en wat reepjes appel.
Stap 10
Garneer met kleine toefjes dille.
