Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Broodje warm vlees met pindasaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Broodje warm vlees met pindasaus
Stap 1
Verhit de boter en braad hierin de rollade aan. Giet er 1 eetlepel ketjap en 2 eetlepels water bij en laat afgedekt in circa 30 minuten gaar sudderen.
Stap 2
Schakel de warmtebron uit en laat de rollade circa 15 minuten rusten in de jus.
Stap 3
Verhit intussen de olie op een lage stand en fruit hierin de knoflook en gember 1 minuut. Voeg de pindakaas, rest van de ketjap, sambal, limoensap, kokosmelk en 5 eetlepels water toe en roer tot een gladde saus. Laat op een lage stand pruttelen tot de saus de gewenste dikte heeft.
Stap 4
Snijd de rollade in dikke plakken. Snijd de broodjes open en beleg ze met de plakken vlees.
Stap 5
Schep er royaal pindasaus, de atjar en seroendeng over.