Broodje spinazieschnitzel
Ingrediënten
Bereidingswijze Broodje spinazieschnitzel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de linzen in water met zout in 10 minuten gaar.
Stap 2
Giet af en laat iets afkoelen. Hak intussen de knoflook grof. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Stap 3
Doe de linzen, knoflook, tahin, 4 el olijfolie, rasp en sap van de citroen, peper en zout in een hoge beker en pureer tot een gladde hummus.
Stap 4
Snijd de tomaten in plakjes en de ui in dunne ringen. Pluk de sla van de krop.
Stap 5
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de spinazie kaasrondo’s in 8-10 minuten goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Stap 6
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 7
Snijd de broodjes doormidden en beleg de onderkanten achtereenvolgens met de hummus, spinazie-kaasrondo, sla, tomaat en ui.
Stap 8
Dek af met de bovenkanten en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie579 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten51 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd7 g