Broodje hamburger
Ingrediënten
Bereidingswijze Broodje hamburger
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de ciabattabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Meng intussen 0,5 tl zout, het uienpoeder en de mosterd door het gehakt. Breng op smaak met peper en verdeel in 4 gelijke porties. Halveer de plakjes kaas en vouw de helften dubbel. Verdeel ¼ van het gehakt plat op je hand en leg er een stukje kaas in het midden op. Vouw het gehakt eromheen en vorm er een hamburger van. Maak er zo nog 3.
Stap 3
Snijd de tomaten in plakjes en snipper de ui. Snijd de broodjes open. Gril de hamburgers in 6 - 8 minuten gaar op de barbecue. Keer regelmatig.
Stap 4
Beleg de onderkanten van de broodjes achtereenvolgens met sla, hamburger, ketchup, augurk, tomaat en gesnipperde ui. Leg er nog een blaadje sla op en dek af met de bovenkanten.
Stap 5
Snijd de broodjes hamburger schuin door, zodat de zachte kaas in de binnenkant van de hamburger te zien is. Serveer met de groentechips.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie649 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten54 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd11 g