Broodje braadworst met bloemkoolpiccalilly
Ingrediënten
Bereidingswijze Broodje braadworst met bloemkoolpiccalilly
Stap 1
Snijd de bloemkool in roosjes van 1 cm. Schil de wortel en snijd deze in blokjes van 1 cm.
Stap 2
Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de groenten 5 minuten. Voeg de kerriepoeder, bloem en mosterd toe en roer 5 minuten door op laag vuur. Voeg de wittewijnazijn en 200 ml water toe en roer door. Breng op smaak met zout en peper. Laat 5 minuten koken.
Stap 3
Laat de piccalilly 50 minuten afkoelen in de koelkast.
Stap 4
Verwarm de oven voor op 200°C Bak de stokbroden af volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven. Snijd intussen de braadworst in stukken van 2 cm. Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de braadworst in 5 minuten gaar.
Stap 5
Halveer de stokbroden en snijd aan twee zijden schuin in tot halverwege. Verwijder het los gesneden
Stap 6
stuk stokbrood en vul met de veldsla, braadworst en piccalilly.