Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Broccolistamppot met runderworst en uienjus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Broccolistamppot met runderworst en uienjus
Stap 1
Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Voeg de laatste 8 minuten de broccoli toe.
Stap 2
Verhit intussen 1 eetlepel boter en bak hierin de worst samen met de ui in circa 13 minuten rondom goudbruin en gaar. Giet de aardappels en broccoli af en bewaar een beetje kookvocht.
Stap 3
Neem de worst uit de pan en voeg de mosterd en 2 eetlepels water toe aan de uien. Roer op een hoge stand tot een smaakvolle jus.
Stap 4
Stamp de aardappels en broccoli grof. Voeg de overige boter en wat kookvocht toe om het geheel smeuïg te maken. Breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie740 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten52 g
- Vet42 gWaarvan verzadigd22 g