Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Boterham met zelfgemaakte selderijsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Boterham met zelfgemaakte selderijsalade
Stap 1
Rasp de knolselderij grof. Meng de geraspte knolselderij met het citroensap en 1⁄2 theelepel zout. Laat 15 minuten staan.
Stap 2
Leg de gemarineerde knolselderij in een zeef en pers zo veel mogelijk vocht eruit. Schep de knolselderij in een kom en meng de mayonaise en 1 eetlepel bladselderij erdoor.
Stap 3
Beleg de boterhammen royaal met de selderijsalade en bestrooi met de rest van de bladselderij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie255 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten31 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd1 g