Bosui pannenkoekjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Bosui pannenkoekjes
Stap 1
Smelt de roomboter in een steelpan. Meng voor het pannenkoekbeslag de roomboter, eieren, melk, zout en bloem.
Stap 2
Pers de knoflook erboven uit. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd de bosui in dunnen ringen en de gerookte kip in reepjes. Roer de sojasaus en chilisaus door elkaar. Houd de kip en de saus apart.
Stap 4
Verhit olijfolie in een koekenpan en strooi er 1/8e van de ringetjes bosui in. Schep 1/8e van het beslag in de pan en bak op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is.
Stap 5
Draai om en bak de andere kant nog een minuut. Herhaal tot het beslag op is.
Stap 6
Breng een pan water aan de kook en blancheer hierin de peultjes en aspergetips twee minuten. Giet af.
Stap 7
Verdeel de groenten en gerookte kip over de pannenkoekjes en rol op. Snijd door om de kleurrijke binnenkant te laten zien. Serveer met de soja-chilisaus.