Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bonte pastasalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bonte pastasalade
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel af onder koud water. Laat uitlekken.
Stap 2
Snijd intussen de kaas, ham en salami in reepjes. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Snijd de tomaten in partjes. Snijd of knip de bieslook fijn.
Stap 3
Meng de ketchup, olie, het citroensap en de bieslook tot een dressing en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Schep de kaas, ham, salami, appel en tomaat door de pasta. Schep de dressing erdoor.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie760 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten74 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd15 g
