Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bolletje appel en ei met yoghurtshake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bolletje appel en ei met yoghurtshake
Stap 1
Kook het ei hard. Snijd een kapje van het broodje. Hol het broodje iets uit en bewaar het broodkruim voor paneermeel.
Stap 2
Pel het ei en snijd het in kleine blokjes met behulp van een eiersnijder. Snijd de appel in kwarten. Verdeel 1 appelpartje in kleine blokjes en stop de andere partjes in de lunchtrommel.
Stap 3
Schep het ei, de appelblokjes, komkommer, mayonaise en kerriepoeder naar smaak met zout en peper door elkaar. Vul het broodje met dit mengsel en stop in een lunchtrommel.
Stap 4
Pureer de ingrediënten voor de yoghurtshake met een staafmixer of in een blender. Schenk de drank in een goed afsluitbare beker.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - blender
Voedingswaarden
- Energie585 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten80 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd5 g