Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bloemkoolpizza quattro formaggi
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bloemkoolpizza quattro formaggi
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de bodems elk op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 4 minuten in de oven.
Stap 2
Rasp ondertussen de emmentaler en pecorino. Snijd de mozzarella en gorgonzola in blokjes.
Stap 3
Neem de bodems uit de oven en bestrijk met de tomatensaus. Verdeel de kazen erover. Bak 10 minuten in de oven goudbruin en gaar.
Stap 4
Neem uit de oven en garneer met de basilicum. Serveer direct. Lekker met een frisse groene salade.
Aanvullende benodigdheden
- - 2 bakplaten bekleed met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie1239 kcal
- Eiwit70 g
- Koolhydraten89 g
- Vet65 gWaarvan verzadigd38 g
Trefwoorden
