Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bloemkoolcouscous met mais en olijven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bloemkoolcouscous met mais en olijven
Stap 1
Maal de bloemkoolroosjes in de keukenmachine tot het bloemkoolkruim op couscous lijkt.
Stap 2
Kook de doperwten circa 3 minuten en voeg de mais toe. Rooster de bloemkool in een droge, hete wok of koekenpan al omscheppend 2-3 minuten.
Stap 3
Giet de doperwten en mais af en meng ze met de ui, tomaten, feta, olijven en de helft van de kruiden door de bloemkool. Verwarm kort.
Stap 4
Roer de olijfolie erdoor en bestrooi met de rest van de kruiden. Serveer de bloemkoolcouscous met wat reepjes schil van de ingelegde citroen.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie380 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten21 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd11 g