Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bladerdeegtaartjes met pesto, tomaat en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bladerdeegtaartjes met pesto, tomaat en mozzarella
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210°C.
Stap 2
Steek rondjes uit het bladerdeeg met een kommetje dat bijna net zo groot is als de plakjes. Leg op de bakplaat. Besmeer de rondjes met de pesto. Beleg elk taartje met 1 plak mozzarella in het midden en leg er dakpansgewijs om en om 3 plakjes courgette en tomaat op.
Stap 3
Bak de taartjes in ca. 20 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie297 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten17 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd8 g