Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bladerdeegenvelopjes met prosciutto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bladerdeegenvelopjes met prosciutto
Stap 1
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui fijn. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de ui glazig. Voeg de spinazie toe en bak nog 3 minuten.
Stap 3
Maak intussen de haricots verts schoon. Verdeel de spinazie schuin over de plakjes bladerdeeg en leg de haricots verts en prosciutto crudo op de spinazie.
Stap 4
Vouw de punten waar geen spinazie ligt naar elkaar toe en druk aan.
Stap 5
Roer het ei los en smeer het bladerdeeg in. Rasp de Parmezaanse kaas en strooi over het bladerdeeg.
Stap 6
Leg de bladerdeegpakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 15 minuten in de oven. Serveer de bladerdeegenvelopjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten19.9 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd9.5 g