Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bietjestaart met gehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bietjestaart met gehakt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de olie en bak hierin het gehakt met de knoflook, kruiden, zout en peper rul.
Stap 2
Bekleed de taartvorm met bakpapier en leg het deeg erin. Prik de bodem in met een vork en bestrooi met een laagje paneermeel. Besprenkel de bietjes met het citroensap.
Stap 3
Klop de eieren los met de room, paprikapoeder, zout en peper. Verdeel het gehakt over de deegbodem en schep de bosui en bietjes erop. Giet het eimengsel erover.
Stap 4
Bak de taart in het midden van de oven in 35-40 minuten gaar en goudbruin. Verdeel de rucola erover.
Aanvullende benodigdheden
- - lage taartvorm
- - quichevorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie835 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten38 g
- Vet57 gWaarvan verzadigd26 g