Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bietenwraps met coleslaw
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bietenwraps met coleslaw
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool in dunne repen. Meng met 1 tl zout en marineer 10 minuten. Spoel de witte kool af onder koud water en meng met de wortel julienne, knoflook-chiliolie en Griekse yoghurt tot een coleslaw. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Halveer intussen de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in parten. Verhit een pan met 1 el olijfolie op hoog vuur en bak de avocado 5 minuten.
Stap 3
Snijd intussen de appel in luciferreepjes. Plaats de bietenwraps op een ovenrooster en rooster 5 minuten in de oven.
Stap 4
Verdeel de coleslaw, avocado en appel over de bietenwraps en vouw dicht.