Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bierpunch
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bierpunch
Stap 1
Kneus de kruidnagels en jeneverbessen met het lemmet van een mes. Breng met 2 steranijs en het sinaasappelsap aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken.
Stap 2
Giet het mengsel door een zeef en vang het sap op. Laat afkoelen.
Stap 3
Halveer ondertussen de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in plakken. Snijd de sinaasappel in plakken.
Stap 4
Meng in een ruime kan het sinaasappelsap, bier, citroensap en de Coebergh. Verdeel de ijsklontjes, bramen, de rest van de steranijs en sinaasappel- en citroenplakken over 6 glazen en schenk de bierpunch erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie79 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten14 g