Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefvinkjes met sinaasappeljus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefvinkjes met sinaasappeljus
Stap 1
Halveer 4 plakjes bacon in de lengte en wikkel ze om 8 kleine biefstukken.
Stap 2
Meng 4 el sinaasappelmarmelade met 6 el appelsap (of 3 el sinaasappelsap met 3 el sherry) en houd apart.
Stap 3
Verhit een beetje boter in een gourmetpannetje en bak hierin de biefstukjes 2 min. per kant. Blus af met een scheutje van het marmelademengsel.
Stap 4
Breng op smaak met versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
- - gourmetstel
Voedingswaarden
- Energie234 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten15 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd4 g