Biefstuk wraps met zoet-zure groente
Ingrediënten
Bereidingswijze Biefstuk wraps met zoet-zure groente
Stap 1
Snijd de biefstuk in reepjes. Pel de knoflook en snijd fijn. Verwijder de steel van de rode peper en snijd in dunne ringen. Meng de knoflook met de rode peper, paprikapoeder, komijn, oregano, een beetje zout en zonnebloemolie in een ruime kom. Marineer de biefstuk in het mengsel en zet weg tot gebruik.
Stap 2
Los de suiker met een beetje zout in een ruime kom op in de witte wijnazijn. Schil de wortel. Schaaf de wortel en de komkommer met de dunschiller in dunne linten. Leg de linten in de zoetzure azijn.
Stap 3
Verhit een koekenpan op hoog vuur en bak de biefstuk met de marinade in 2 minuten rondom bruin, maar van binnen rosé.
Stap 4
Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen in de oven of magnetron. Snijd de koriander grof. Pluk de bladeren van de mini romaine. Verdeel over elk slablad wat van de zoetzure groente en verdeel de biefstuk met de jus erover. Vouw het slablad dubbel en steek het in een taco schelp. Bestrooi de tacoschelpen met koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie365 kcal
- Eiwit39 g
- Koolhydraten29 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
