Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstuk met soja-gembermarinade en bosui
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstuk met soja-gembermarinade en bosui
Stap 1
Meng de sojasaus met de olie, de gembersiroop, de gember, de limoenrasp en het -sap.
Stap 2
Leg de biefstukken in een ondiepe schaal. Schenk er de marinade over. Wentel het vlees door de marinade en laat minstens 30 min. afgedekt op een koele plek marineren.
Stap 3
Neem de biefstukken uit de marinade. Gril ze in ca. 2 min. per kant mooi bruin en vanbinnen rosé en sappig. Laat de biefstukken verpakt in aluminiumfolie ca. 5 min. rusten.
Stap 4
Rooster intussen in een droge koekenpan het sesamzaad goudbruin en schud op een bord.
Stap 5
Leg de biefstukken op een schaal. Bestrooi met de bosui en het sesamzaad.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie163 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten2 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g