Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstuk met roerbakgroente champignons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstuk met roerbakgroente champignons
Stap 1
Marineer de biefstuk 10 minuten met de ketjap, de helft van het sesamzaad en 2 el olijfolie.
Stap 2
Verwijder intussen de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd in ringen. Verwijder de uiteindes van de courgettes en schaaf deze op de Spirelli tot spaghetti.
Stap 3
Verhit een pan en bak de biefstuk met de marinade rosé.
Stap 4
Verhit intussen een pan met 1 el zonnebloemolie bak de rode peper, courgettespaghetti en roerbakgroente 7 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Snijd de biefstuk in plakken en verdeel samen met de marinade en groente over de borden. Garneer met het resterende sesamzaad.
