Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstuk met mosterd-muntsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstuk met mosterd-muntsaus
Stap 1
Pureer de ingrediënten voor de saus met 2 eetlepels olijfolie en houd apart.
Stap 2
Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de krieltjes goudbruin.
Stap 3
Schep de artisjok en olijven erdoor.
Stap 4
Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
Stap 5
Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de biefstukken 1-2 minuten per kant.
Stap 6
Laat even rusten onder aluminiumfolie.
Stap 7
Snijd of schaaf intussen de courgettes in brede linten.
Stap 8
Verhit de overige olie en rooster hierin de courgettelinten en knoflook 2-3 minuten.
Stap 9
Serveer de biefstuk met de krieltjes, courgette en saus.
Aanvullende benodigdheden
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit35 g
- Koolhydraten33 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
