Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstuk in honingmarinade met kruidenrösti
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstuk in honingmarinade met kruidenrösti
Stap 1
Verwarm de oven voor op 100°C.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de marinade met 2 eetlepels olie en bestrijk het vlees ermee.
Stap 3
Meng de ingrediënten voor de rösti met peper en zout en vorm er 4 platte koeken van.
Stap 4
Verhit de rest van de olie voor de rösti en bak de röstikoeken goudbruin en gaar in 5-6 minuten per kant. Houd ze warm in de oven.
Stap 5
Verhit een koekenpan met een anti-aanbaklaag of een grillpan en bak de biefstukjes maximaal 1 minuut per kant.
Stap 6
Leg de rösti op 2 warme borden. Leg het vlees erop of ernaast.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie670 kcal
- Eiwit47 g
- Koolhydraten56 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
