Terug naar overzicht
Voor 4 personen
BBQ-pizza met worstvlees, venkel en rode ui
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze BBQ-pizza met worstvlees, venkel en rode ui
Stap 1
Steek de barbecue aan. Afhankelijk van de ruimte op het rooster van de barbecue bereid je 1 tot 2 pizza's per keer. Besmeer de pizzabodems met de roomkaas en bestrooi met peper. Beleg met de venkel en 2 van de rode uien.
Stap 2
Verwijder het velletje van de worsten en verdeel de worst in stukjes over de pizza's. Beleg met mozzarella en bak ca. 10 min. op het rooster van de dichte barbecue. Bestrooi met basilicumblaadjes.
Stap 3
Maak intussen de salade. Verdeel de rucola, tomaten en de rest van de ui over een platte schaal. Besprenkel met de azijn en olie. Bestrooi met de tijm, zout en peper.
Stap 4
Snijd de pizza's in stukken en serveer met de salade. Bak intussen de rest van de pizza's.