Terug naar overzicht
Voor 4 personen
BBQ aubergineburger
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze BBQ aubergineburger
Stap 1
Verwarm de BBQ voor.
Stap 2
Snijd de aubergine in plakken van 3 cm dik. Snijd de snijkanten kruislings in.
Stap 3
Snijd de rode ui in dunne reepjes en de halloumi in plakken van 0,5 cm.
Stap 4
Meng 2 el olijfolie met de cajunkruiden en breng op smaak met wat zout. Smeer de aubergine in met de marinade.
Stap 5
Gril de aubergine 10 minuten op de BBQ, keer regelmatig.
Stap 6
Smeer de plakken halloumi in met 1 el olijfolie, leg op het aluminiumfolie op de BBQ en grill 5 minuten mee. Keer halverwege.
Stap 7
Snijd de burger broodjes open. Verdeel de veldsla en blaadjes munt over de onderste helften.
Stap 8
Leg de gegrilde aubergine en halloumi erop. Verdeel de barbecuesaus en granaatappelpitjes erover.
