Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Basilicum-gnudi met groene asperges
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Basilicum-gnudi met groene asperges
Stap 1
Neem de gnudi uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Kook de asperges circa 3 minuten in water met zout en schep uit de pan. Laat uitlekken op keukenpapier. Schep vervolgens voorzichtig de gnudi in de pan en kook circa 1 minuut, tot ze boven komen drijven.
Stap 2
Verhit intussen de boter in een grote koekenpan. Voeg de citroenrasp en -sap naar smaak toe. Schep de gnudi en asperges erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verdeel over borden en bestrooi met de overige Parmezaanse kaas en basilicum.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - spuitzak
- - bakplaat met bakpapier
- - vershoudfolie
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten20 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd18 g