Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bagel met Hollandse garnalensalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bagel met Hollandse garnalensalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de dille fijn. Verwijder het klokhuis van de appels. Snijd één appel in blokjes van 1 cm en één appel in plakken van 5 mm dik.
Stap 2
Meng de Hollandse garnalen met de dille, appelblokjes, mayonaise en de Griekse yoghurt. Breng de garnalensalade op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verdeel de bagels over een rooster en bak de bagels af in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 4
Schaaf intussen 250 gr van de komkommer in plakken met een mandoline of kaasschaaf.
Stap 5
Snijd de bagels open en verdeel hier de veldsla, garnalensalade, komkommerslierten en plakken appel.