Aziatische zalmpakketjes van de BBQ
Ingrediënten
Bereidingswijze Aziatische zalmpakketjes van de BBQ
Stap 1
Verwarm de barbecue voor. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges en halveer.
Stap 2
Verwijder de zaadlijsten en steel van de rode peper en snijd deze met de bosui in schuine ringen.
Stap 3
Snijd de paksoi in stukken van 2 cm. Halveer één limoen en pers de vrucht uit, snijd de andere in plakken.
Stap 4
Ris de blaadjes van de koriander en snijd deze grof.
Stap 5
Verdeel de paksoi, asperges, bosui, rode peper en zalm over 4 stukken bakpapier.
Stap 6
Vouw half dicht en verdeel het limoensap, de sojasaus en 2 el zonnebloemolie over de zalm.
Stap 7
Leg de plakjes limoen op de zalm en breng op smaak met zout en peper.
Stap 8
Vouw 4 stukken aluminiumfolie om de zalmpakketjes en vouw deze dicht. Gaar 10 minuten op de barbecue.
Stap 9
Garneer de zalm met de koriander wanneer het van de barbecue af komt en serveer.