Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aziatische omelet met rijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aziatische omelet met rijst
Stap 1
Kook de zilvervliesrijst. Klop intussen de eieren los met 1 eetlepel sojasaus, de vissaus, 1 teentje knoflook en de gember.
Stap 2
Verhit 1 eetlepel olie in een wok of koekenpan en bak hierin de overige knoflook 1 minuut. Voeg de wokgroenten en overige sojasaus toe en roerbak circa 5 minuten.
Stap 3
Verhit de overige olie in een tweede koekenpan en bak hierin een omelet van de helft van het eimengsel. Herhaal dit met de rest van het ei.
Stap 4
Schuif de omeletten op 2 borden. Leg wat roerbakgroenten op de helft van elke omelet, bestrooi met de koriander en klap de omelet dubbel. Serveer met de rijst en wat extra sojasaus.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie580 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten65 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd5 g