Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Avocadomousse met bietenchips
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Avocadomousse met bietenchips
Stap 1
Schil de bieten en snijd of schaaf in zeer dunne plakjes. Verhit een laagje olie in een hapjespan en bak hierin de bietenplakjes 2-3 minuten in de hete olie. Schep ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met zout.
Stap 2
Pureer het vruchtvlees van de avocado's met het limoensap, de slagroom, enkele druppels pepersaus naar smaak en de Proven- çaalse kruiden. Verdeel de mousse over de glaasjes en zet kort in de diepvries.
Stap 3
Steek een bietenchipje en een takje tijm in de glaasjes. Serveer de rest van de bietenchips erbij.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
- - 4 kleine glaasjes
Voedingswaarden
- Energie300 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten4 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd5 g