Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Avocado gevuld met garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Avocado gevuld met garnalen
Stap 1
Snijd de bosui in flinterdunne ringetjes. Hak de dille fijn. Snijd de paprika in flinterdunne reepjes.
Stap 2
Klop in een kommetje de azijn met mosterd, mayonaise, enkele eetlepels water en wat versgemalen peper tot een dressing. Meng in een kom garnalen, bosui en dille met enkele eetlepels dressing.
Stap 3
Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Verdeel de bladsla over borden en zet de halve avocado’s in het midden.
Stap 4
Schep het garnalenmengsel in de holte van de avocado’s. Verdeel de paprikareepjes eromheen en sprenkel nog wat dressing over de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie305 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten3 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
